Sunday, December 23, 2012

Peachy Pink Sisters x HBC Happy Beautiful Christmas Giveaway

 Hello Beautiful Readers!

It's almost Christmas! How are you celebrating it so far?
As for us, we're done with our last minute shopping and currently cleaning and prepping our houses since Christmas eve will be tomorrow! Yayyy!

Of course, we are also pampering ourselves with hair treatments and pretty clothes to wear so we'd look beautiful in this happy occasion! Well, we like doing that even in normal days anyway. Dapat laging Bongga! Haha!

And you should too!

Let HBC and the Peachy Pink Sisters make this special season even grander with a giveaway collaboration!


Just like last year, we agreed to host this amazing contest by HBC so that our readers can try these awesome items and pamper themselves like we did during the couple of years we've used HBC products!
We're happy and appreciative that HBC trusts us to host their giveaways until now. So THANK YOU SO MUCH! ♥

 Have an even happier, more beautiful 2013 if you win these amazing prizes from HBC!

Body Recipe Skin Pampering Gift pack 

 San San Beauty Kit
 
How do you get to win these? Get your creative juices going and answer a very easy question along with a few easy requirements!

Mechanics are as follows:

1.    Open to readers who are based in the Philippines

2.    Joiners will have to answer the question: “What is a Happy Beautiful Christmas for you?” Answers shall be posted in the comments section below.

3.    Joiners must like Peachy Pink Sisters via GFC (http://peachypinksisters.blogspot.com), Facebook (https://www.facebook.com/PeachyPinkSisters) and Twitter (https://twitter.com/DawnLlanera)

4.    Joiners must like HBC via Facebook (https://www.facebook.com/myHBC) and Twitter (https://twitter.com/tweet_hbc)

5.    Joiners must Tweet about the giveaway (I want to take home prizes from Peachy Pink Sisters and HBC! Happy Beautiful Christmas!) Don't forget to tag @DawnLlanera and @tweet_hbc!

6.    Joiners must post a shout out on their FB about the giveaway (I want to take home prizes from Peachy Pink Sisters and HBC! Happy Beautiful Christmas!) Don't forget to tag us and hbc as well! :D

7.    Readers may join in the giveaways of other bloggers (So Gelleesh and Loving Sunshine) but they can only win once.

8.    Let's appreciate the true meaning of Christmas and reward those who gave their effort in their entries, we’ll determine winners based on the 2 best answers. 1st Best answer gets a Body Recipe Skin Pampering Gift pack while the 2nd Best answer takes home a San San Beauty Kit

The giveaway will run until January 9, 2013 so send your entries now!!! 

 The winners can claim their prizes at the HBC store nearest to them.

For your entries, you can follow this format for uniformity to make it easier for us to check them (we're strict in checking the entries so follow the instructions carefully!):

Name:
Email:
GFC (google friend connect) :
Facebook Name:
Twitter ID :
Facebook Shared Post Link:
Tweeted Link:
Nearest HBC Store:
Answer:

So make your entries as creative as possible and celebrate a Happy, Beautiful Christmas!
I'm sure we'll be having fun reading your answers as you spend the holidays with family and loved ones!


Again, Have a Happy Beautiful Christmas!


Cheers!
DAWN

18 comments:

  1. Name: Mayla Lagrimas
    Email: mayla_lagrimas
    GFC (google friend connect) : Mayla Lagrimas
    Facebook Name: Mayla Lagrimas
    Twitter ID : @maymaxnin
    Facebook Shared Post Link: https://www.facebook.com/mayla.lagrimas/posts/521967757828255
    Tweeted Link: https://twitter.com/maymaxnin/status/283093636932042752
    Nearest HBC Store: Alimall Cubao
    Answer: A happy and beautiful Christmas for me is simply celebrate it with my husband & our son, greet our parents, siblings, & our relatives + friends a Merry Christmas..most especially it's Jesus birth that's the most important to remember during this Holiday season..I have a 4 years old son and I told him this important day when Jesus Christ was born..I think a lot of people forgotten about this day..Merry Christmas to you both Peachy Pink Sisters!

    ReplyDelete
  2. Name:Riyalyn O. Gatdula
    Email: raingatdula@gmail.com
    GFC: Riyalyn Gatdula
    FB Name: Rain Gatdula
    FB Shared link: https://www.facebook.com/lettherainfalldown/posts/119085171591715

    Tweeted link: https://twitter.com/rainkie/status/283911421727764480

    Nearest HBC Store: Zabarte mall, SM Fairview

    Answer: For me a Happy and beautiful christmas is Amid all the sumptuous food, the colorful lights, the outpour of gifts, and the string of festive get-togethers, Christmas boils down to sharing special moments with “somebody you really love :) Include your family, friends. And share your blessings to the needy!

    ReplyDelete
  3. Vanessa Rose Palacio
    rose_sweetangel10@yahoo.com
    Vanessa Rose Palacio
    Assenav Esor Oicalap
    @angel_lookz
    https://www.facebook.com/AnGeL.LoOkZ/posts/572792786069417
    https://twitter.com/angel_lookz/status/283946225349316609
    SM Cebu

    A Happy Beautiful Christmas for me is being with family you love, treasuring every moments with them and seeing my baby happy opening his plenty of gifts!

    ReplyDelete
  4. Name: Jazzy Bulacito
    Email: j.enelya13@gmail.com
    GFC (google friend connect): Enelya Jazz
    Facebook Name: Jazzy Dytes
    Twitter ID : @JazzEnelya
    Facebook Shared Post Link: http://www.facebook.com/jazzy.dytes/posts/4113588207329
    Tweeted Link: https://twitter.com/JazzEneLya/status/283970902100672512
    Nearest HBC Store: SM Davao

    Answer: This year, our family truly have experienced the real meaning of a happy and beautiful Christmas when we've put Jesus Christ above everything, because after all, it's His birthday, He's the celebrant. It's not really about the family reunions, the delicious food, the parties, the gifts and other stuff we normally do during Christmas. It's about remembering and celebrating the birth of our Lord and Savior and knowing that he deserves the gifts, the feast, the awesome stuff, the love, the attention, the glory and adoration. When we have room for Jesus in our hearts and in our lives, we will truly have a happy and beautiful CHRISTmas. :)

    ReplyDelete
  5. Name: Christine Batiller
    Email: olesilo@yahoo.com
    GFC (google friend connect) : christine
    Facebook Name: christine bacal batiller
    Twitter ID : @tinbatiller
    Facebook Shared Post Link: https://www.facebook.com/christine.b.batiller/posts/466275876740955
    Tweeted Link: https://twitter.com/tinbatiller/status/284125591396032512
    Nearest HBC Store: WalterMart Sta. Maria, Bulacan
    Answer: a happy beautiful christmas for me is the forgiving of each other's mistakes and wrongdoing; getting together with the whole family; spreading the christmas spirit with kindness and love and remembering the humility of the birth of Jesus Christ.

    ReplyDelete
  6. Name: Aida Villanueva
    Email: slither_keen1004@yahoo.com
    GFC (google friend connect) : aida
    Facebook Name: Keene Slither
    Twitter ID : @slither1004
    Facebook Shared Post Link: https://www.facebook.com/afvillanuevaII/posts/184303635044074
    Tweeted Link: https://twitter.com/slither1004/status/284130664901644288
    Nearest HBC Store: Bay City Mall, Batangas City

    Answer: Christmas is not just about exchanging gifts, receiving something, bonuses, 13th month pay but the joy and the love shared by every family. Time to patch things up , heal wounds , forgive and forget. And most specially, making God the center of all the celebrations in Christmas, for HE is the reason for this season. Love overflows in us if God is with us. Have a beautiful Christmas! :)

    ReplyDelete
  7. Name: JUDITH SOLOMON ALBIUS
    Email: judithalbius01@gmail.com
    GFC (google friend connect) : JUDITH ALBIUS
    Facebook Name: JUDITH SOLOMON ALBIUS
    Twitter ID : @judithalbius01
    Facebook Shared Post Link: https://www.facebook.com/judithalbius/posts/555623664464915
    Tweeted Link: https://twitter.com/judithalbius01/status/284266769554763777
    Nearest HBC Store: Robinsons Place Novaliches Branch
    Answer: a happy beautiful christmas for me is loving and giving together with my family.."Best of all, Christmas means a spirit of love, a time when the love of God and the love of our fellow men should prevail over all hatred and bitterness, a time when our thoughts and deeds and the spirit of our lives manifest the presence of God."

    ReplyDelete
  8. Name: Iya Boto
    Email: iya0716@yahoo.com
    GFC (google friend connect): Iya Boto
    Facebook Name: Iya Boto
    Twitter ID : @iyaboto
    Facebook Shared Post Link: http://www.facebook.com/iya.boto/posts/4879471299701
    Tweeted Link: https://twitter.com/IyaBoto/status/284292502960369664
    Nearest HBC Store: SM Fairview, HBC Novaliches ShopnRide
    Answer: A happy beautiful Christmas is a moment well-spent around loved ones with contentment and happiness lingering in their hearts whatever the circumstance is. Also, a happy beautiful Christmas is understanding the true essence of the season, remembering the greatest gift God has given to us all, Jesus Christ.

    ReplyDelete
  9. Name: Anna Verdeflor-Ayao
    Email:jhaypheeannaisha@gmail.com
    GFC (google friend connect) : Anna Verdeflor-Ayao
    Facebook Name:Anna Ayao
    Twitter ID :@annabhe_25
    Facebook Shared Post Link:http://www.facebook.com/annaayao/posts/459216944137759
    Tweeted Link:https://twitter.com/annabhe_25/status/285338102501883904
    Nearest HBC Store: Hbc zabarte mall
    Answer:

    For me happy beautiful Christmas is undoubtedly the most harmonious season of the year.This is the season of lots of privileges for everyone, privileges to have job to confess to ask for forgiveness to someone you've hurt,to share ,to give to enjoy to have faith and to have HOPE.

    ReplyDelete
  10. Name: claire sereno
    Email: clairesereno@gmail.com
    GFC (google friend connect) : mayee xin
    Facebook Name: claire sereno
    Twitter ID : @MayeeXin
    Facebook Shared Post Link: https://www.facebook.com/claire.sereno/posts/4149578422183
    Tweeted Link: https://twitter.com/MayeeXin/status/287855297593217024
    Nearest HBC Store: Gaisano Butuan
    Answer:

    What is happy beautiful christmas to me? It is when I celebrate Christmas with my family intact amid financial and health concerns we are facing. it is looking at every children and family member smiling trully because we see each other again and dine at midnight and knowing it is the place that we should be there during the holidays. Happy beautiful Christmas means celebrating the birth of our savior Jesus Christ and reminding each one of us that a child was born to be a ransom for our sin. Christmas should be celebrate more than new year. it is such a joy knowing that we are loved by God more than anything else-thats Happy Beautiful Christmas. Spreading God's love.

    ReplyDelete
  11. Name: Jamaica Isabel Buguis
    Email: jamaica_buguis@yahoo.com
    GFC (google friend connect): Isabel :))
    Facebook Name: Jamaica Isabel
    Twitter ID : @pinkberriees
    Facebook Shared Post Link: http://www.facebook.com/jamaica.isabel/posts/142565422567564
    Tweeted Link: https://twitter.com/pinkberriees/status/287895143321837570
    Nearest HBC Store: Robinson's Place Imus
    Answer: A happy beautiful Christmas for me isn't have to be festive. It doesn't entail receiving the material things that's on your wishlist. It's more of giving back the love to our Savior through the kindness we can give to others. It is sharing your blessings and extending your help with other people. A happy beautiful Christmas is one that is celebrated with friends and family, as well as rejoicing because it is the day our Lord Jesus Christ was born! :)

    ReplyDelete
  12. Name:Crystal Kate Raymundo
    Email: darqtanian@gmail.com
    GFC (google friend connect) : darqtanian@gmail.com (keyt raymundo)
    Facebook Name: crystal kate raymundo
    Twitter ID : @darqtanian
    Facebook Shared Post Link: http://www.facebook.com/crystalkate.raymundo/posts/118260445011632
    Tweeted Link: https://twitter.com/darqtanian/status/288504832514473984
    Nearest HBC Store: South Station
    Answer:

    Happy Beautiful Christmas to me is having confidence in what you do while projecting poise and good qualities inside and out. Having a happy heart is like having a happy beautiful life not just only during Christmas but whole year round.

    i, thank you hihi

    ReplyDelete
  13. NAME: arra odeza
    EMAIL ADDRESS: odeza.arra@yahoo.com
    TWITTER NAME: @acodeza
    FACEBOOK NAME: ARra Odeza
    GFC: Arra Odeza
    LINK TO TWITTER POST: https://twitter.com/acodeza/status/288513882006355968
    LINK TO FACEBOOK POST: https://www.facebook.com/arRa.odeza/posts/462584970444607
    Nearest HBC Store: HBC @ NE Pacific Mall Cabanatuan City
    ANSWER: happy and beautiful xmas is being with my family knowing that they are always safe and healthy. celebrating together with other relatives :) this year is very special coz i'll be celebrating with my new born little angel :)

    ReplyDelete
  14. Name : Belinda Basa Ibañez
    Email : ibanezbelinda@gmail.com and belindaibanez@yahoo.com
    GFC : belindaibanez
    FB : Belle Basa Ibanez
    Twitter L @bieance
    https://www.facebook.com/belle.b.ibanez/posts/512069152149396
    https://twitter.com/bieance/status/288542940396134400
    nearest branch : HBC-Golden City-Salawag, Dasmarinas City, Cavite

    What is a Happy and Beautiful Christmas? The answers to this question varies and differ depending on our status in life, our lifestyle and on our contentment in life. A happy and beautiful for me might not be to others or vice versa. As for me, being a family oriented person, a Happy and Beautiful Christmas is having a family to share with, to love with, to celebrate with, to hold on with, and to be with during Christmases and all the days of our lives. It doesn't matter on how you celebrate it luxuriously, lucratively, tremendously, instead I might say it repeatedly and redundantly, celebrate it with spirit of LOVE, forgiveness, happiness, sharing! ♥

    ReplyDelete
  15. Name : Belinda Basa Ibañez
    Email : ibanezbelinda@gmail.com and belindaibanez@yahoo.com
    GFC : belindaibanez
    FB : Belle Basa Ibanez
    Twitter : @bieance
    https://www.facebook.com/belle.b.ibanez/posts/512069152149396
    https://twitter.com/bieance/status/288542940396134400

    Nearest HBC Store : GMA Cavite

    What is a Happy and Beautiful Christmas for me? Answers to this question varies and differ for every person depending on their lifestyle, status in life, degree of contentment in life. A happy and beautiful to others might not be the same to some. For me, being a family oriented person, a Beautiful and Happy Christmas is when it is celebrated with family whether it is on a lucrative or a simple way. I might say it redundantly that the spirit of Christmas which is LOVE, forgiveness, happiness, sharing makes the birth of Christ beautiful and happy! ♥

    ReplyDelete
  16. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  17. Name: camille quiambao
    Email: quiamoi_tres@yahoo.com
    GFC: notyourordinaryteacher
    Facebook Name: vintagekawaii onlineshop
    Twitter ID : @quiam
    Facebook Shared Post Link:https://www.facebook.com/vintagekawaii.onlineshop/posts/406336629442620
    Tweeted Link: https://twitter.com/quiam/status/288651305206050816
    Nearest HBC Store: robinsons metro east
    Answer: A Happy Beautiful Christmas for me is
    H-heavenly because i am with my family who is always by my side;
    B-blessed from above for i make God the center of my life; and
    C-compassionate because happiness is only real when shared :)

    ReplyDelete
  18. Name: Ma. Karla Shane Orinoco
    Email: makarsha1213@gmail.com
    GFC (google friend connect) : Ma. Karla Shane Orinoco
    Facebook Name: Kaye Orinoco
    Twitter ID : @karence1317
    Facebook Shared Post Link: https://www.facebook.com/kaye.orinoco/posts/537280132964002
    Tweeted Link: https://twitter.com/karence1317/status/289005745419206656
    Nearest HBC Store: HBC Pacific Mall Gaisano Legazpi City Branch
    Answer: I have been blessed to discover that Christmas isn't about the presents we buy or the fancy meals some eat. It isn't about standing in line ups at stores or handing over a gift we feel obliged to give. It's about love and loving in the best ways we can. Christmas is also the day of our Savior Jesus Christ who have been our redeemer. It is his day so it's important to let HIM be the center of whatever we do. Christmas would always be in its most beautiful state if we always have God and our family beside us:)

    ReplyDelete

Related Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...